Hoe werkt het?

Wij toveren onze woonkamer om tot een gezellige ruimte voor een kinder- of tienerfeest. Jij en je vriendinnen kunnen bij ons een feestje vieren. Zonder rompslomp voor- of achteraf voor je ouders. Laat dat maar aan ons over!

Informatie voor jou:

Wij organiseren een knalfeest voor coole meiden (en stoere jongens) die graag in de schijnwerpers staan. Tijdens het feestje gaan de meiden zich eerst opmaken, met mooie make-up en glitters. Je haren moeten natuurlijk netjes gekamd worden als je op de foto gaat. En dan zijn er uiteraard hoedjes, boa’s, brillen, glitterjurkjes en andere accessoires aanwezig om je eigen feestkleding nóg mooier te maken.
Als iedereen er tiptop uitziet gaan we van start met de fotoshoot.

Make-up Spiegel 1Spiegel 3

Informatie voor ouders:

Terwijl wij foto’s maken, mogen de ouders ook zelf foto’s maken of daar iemand voor meenemen. Het een staat het ander niet in de weg. De begeleiding van de fotomodellen tijdens de fotoshoot doen we gezamenlijk.

De foto’s die u maakt kunnen uiteraard na het feest meteen mee naar huis. De foto’s die wij maken worden binnen een week digitaal bewerkt en via Picasa aan u doorgestuurd, of desgewenst op CD/DVD naar u opgestuurd. Wij pretenderen geen fotograaf te zijn, maar we nemen aan dat de foto’s op deze website voor zich spreken.

Vierkant 1      Vierkant 2      Vierkant 4

Prijzen zijn te vinden door in de menubalk de rubriek ‘Prijzen’ aan te klikken.

Uiteraard kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen als u vragen heeft.

  • Graag tot binnenkort!
  • Susanne (“De Gangmaker”)