Extra activiteiten

Er zijn tal van mogelijkheden aanwezig waar de kinderen zich mee kunnen vermaken tussen de activiteiten door. Wij hebben vele spelletjes en kleurboeken in huis.

Maar wilt u eens wat anders voor de kids? Laat ze dan een (waxine)lichtzakje versieren!

Tussen de activiteiten van de fotosessie door krijgt elk kind een zakje dat versierd kan worden met stickers, tekeningen of anders knutselmateriaal. Dit zakje krijgen ze na afloop van het feestje mee naar huis, zodat ze dit thuis neer kunnen zetten. (U kunt het eventueel zelf ook nog vullen met een klein dank-je-wel kadootje.)

Het zakje heeft een afmeting van ca. 26×15 cm en is gemaakt van niet brandbaar materiaal. De zakjes zijn geschikt voor een echt waxinelichtje of voor een waxinelichtje/kaarsje met een batterij. Een echt waxinelichtje kunt u altijd nog even in een extra glazen potje in de zak zetten, maar de zakjes zijn gemaakt van nieuw niet ontvlambaar papier. Het wordt hooguit zwart als men er direct een aansteker tegenaan houdt, maar is onbrandbaar.

Het zakje boven goed openvouwen zodat de warmte kan ontsnappen. Voor extra stevigheid het zakje verzwaren met zand of kiezels.

Hier zijn voorbeelden van de zakjes te zien:

Zakjes blanco Zakjes met decoratie 1

Zakjes met decoratie 2